Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’ACIS organitza a Facebook un concurs amb motiu de Sant Valentí

ACIS Sant ValentíL’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta porta a terme una nova campanya de promoció del comerç local coincidint amb la celebració de Sant Valentí. En aquesta ocasió, els comerciants regalaran tres premis diferents a les persones guanyadores del concurs que han posat en marxa a través de Facebook.

L’ACIS convida a participar en aquesta campanya escrivint, en 140 caràcters, una frase, sobre la seva parella, original, romàntica, divertida,…L’escrit s’ha de fer al mur de Facebook de l’ACIS o a l’esdeveniment creat per al concurs.

Un jurat determinarà quins són els tres missatges guanyadors. Els comerciants han establert tres premis: un cap de setmana per a dues persones, un sopar romàntic a un establiment de la Llagosta i un tractament de benestar. El termini per participar al concurs finalitza el 12 de febrer a les 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies