Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El derbi local d’handbol entre el Joventut i el Vallag acaba amb empat (29-29)

Foto: Miquel Rufach (Facebook H.C. Vallag)
Foto: Miquel Rufach (Facebook Vallag)

El segon equip del Joventut Handbol la Llagosta va empatar el cap de setmana passat davant de l’altre equip llagostenc de la competició, el Vallag. El marcador del derbi local va acabar reflectint un 29 a 29.

El Vallag, que jugava com a a visitant, va dominar durant pràcticament tot el partit, amb avantatges de fins a 4 gols. A la segona part, va continuar dominant el marcador fins als darrers minuts del partit. Els taronges van afluixar una mica el ritme i el Joventut Handbol B va estar més encertat de cara a porteria, aconseguint el gol de l’empat a quinze segons del final.

Amb aquest resultat, el Vallag, amb 21 punts, es manté líder del grup A de la Tercera Catalana, ja que el seu principal rival, el Parets B, va perdre. Per la seva part, el Joventut Handbol B continua en sisena posició, amb 17 punts.

La part alta de la classificació està molt ajustada, ja que tres equips tenen 20 punts: el Sant Cugat C, el Parets B i el Tortosa B. El cinquè classificat, el Súria B, en té 18.

La propera jornada, el Joventut Handbol B visitarà la pista del Sant Cugat C, mentre que el Vallag rebrà la Salle Montcada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies