Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

El sènior del Vallag suma una victòria important davant del BCN Sants

L’Handbol Club Vallag va superar per 25 a 20 el BCN Sants B en el partit de lliga disputat dissabte al Pavelló Antonio García Robledo. Els llagostencs van portar sempre la iniciativa i això els va permetre sumar dos punts molt importants per no despenjar-se de la part alta de la classificació.

El Vallag va anar gairebé sempre per davant en el marcador. Només va veure perillar l’avantatge en un parell de moments a l’inici del partit. Després, l’encert en el llançament i les aturades del porter van permetre tenir un avantatge de 4 o 5 gols durant bona part dels 60 minuts de joc.

Per a l’entrenador local, Javi Iglesias, “ha estat un partit que necessitàvem guanyar, ja que portàvem tres derrotes consecutives. Sabíem el que ens jugàvem. Si no guanyàvem era enfonsar-nos una mica més a la classificació. Al final hem aconseguit sumar dos punts i a més a casa.”

Iglesias considera que l’equip ha fet un bon treball en defensa: “ha estat el nostre punt feble durant tota la temporada, fins i tot guanyant partits, i avui partint de la defensa, que ha estat bastant bona en general, hem aconseguit deixar al contrari en un resultat baix”.

Després de la setena jornada, el Vallag s’ha situat a la quarta posició, amb 8 punts, a 4 dels dos primers classificats, la Penya Blaugrana de Montmeló i el Sant Andreu de la Barca, i a dos del tercer, el Laietà Argentona, tot i aquest conjunt té un partit menys. Precisament, la propera jornada, els de la Llagosta es desplaçaran a la pista de l’equip del Maresme.

El Vallag va iniciar la temporada molt bé, guanyant tres partits seguits, però després va entrar en una fase negativa i en va perdre tres de consecutius. Amb el partit de dissabte davant del BCN Sants B trenca aquesta ratxa i confia a poder mantenir-se en els primers llocs del grup B de la Tercera Catalana.

Publicitat

Publicitat