Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Xerrics realitzarà diumenge una excursió per la Serralada de Marina

Xerrics la Llagosta farà diumenge una sortida per la Serralada de Marina. L’excursió familiar està oberta a tota la població. Les persones que hi vulguin participar han d’estar a les 10 h al carrer de l’Estació, a l’alçada de l’Institut Marina.

El recorregut previst, d’uns set quilòmetres d’anada i altres set de tornada, passarà per l’Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, a Sant Fost de Campsentelles; pel poblat ibèric de les Maleses, a Montcada, i per la Torre del Vigia, a Badalona.

Un dels membres de Xerrics la Llagosta, Jordi Rabadán, ha explicat que volen “recuperar l’esperit de sortir en família amb la motxilla”, conèixer l’entorn natural que envolta la Llagosta i promoure les activitats en família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies