Diumenge, 02 octubre 2022
18.3 C
La Llagosta

Xerrics la Llagosta celebrarà una caminada nocturna per Gallecs

Xerrics la Llagosta celebra el divendres, 5 de juny, una caminada nocturna per l’espai rural de Gallecs, a Mollet del Vallès. El recorregut serà de 4 quilòmetres com a màxim i la ruta serà de nivell baix de dificultat.

L’entitat del municipi organitza la caminada nocturna amb l’objectiu de fer una activitat adreçada a totes les edats. El punt de trobada per la sortida serà el divendres a les 20.30 h al Parc Popular, davant de l’Escola Municipal Cucutras. Per tal de fer la caminada, Xerrics recomana portar una llum frontal i entrepans per poder sopar dins de l’entorn rural de Gallecs.

Els camins de la ruta seran de terra i al voltant de la plaça de l’Esglèsia de Santa Maria de Gallecs. No cal inscripció prèvia, però hi ha més informació al seu grup de facebookL’activitat és gratuïta.

Publicitat

Publicitat