Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Xerrics la Llagosta celebrarà una caminada nocturna per Gallecs

Xerrics la Llagosta celebra el divendres, 5 de juny, una caminada nocturna per l’espai rural de Gallecs, a Mollet del Vallès. El recorregut serà de 4 quilòmetres com a màxim i la ruta serà de nivell baix de dificultat.

L’entitat del municipi organitza la caminada nocturna amb l’objectiu de fer una activitat adreçada a totes les edats. El punt de trobada per la sortida serà el divendres a les 20.30 h al Parc Popular, davant de l’Escola Municipal Cucutras. Per tal de fer la caminada, Xerrics recomana portar una llum frontal i entrepans per poder sopar dins de l’entorn rural de Gallecs.

Els camins de la ruta seran de terra i al voltant de la plaça de l’Esglèsia de Santa Maria de Gallecs. No cal inscripció prèvia, però hi ha més informació al seu grup de facebookL’activitat és gratuïta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies