Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

La 29a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta se celebrarà el 17 d’abril

IMG_7255
Sortida de la Cursa Popular del 2015. 

La 29a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta es disputarà el 17 d’abril, segons ha confirmat el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta. D’aquesta manera, la prova de 10 km del municipi es manté al tercer cap de setmana d’abril, tal com va succeir a l’edició de 2015.

La sortida es farà, com és habitual, des del carrer de l’Estació. La cursa mantindrà el recorregut de les edicions passades, que està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Enguany, també hi haurà la minicursa. Els organitzadors mantindran el límit d’inscripcions en 1.000 persones.

El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta preveu obrir el període d’inscripcions al febrer. El president del club, Vicente Alonso, ha indicat que la intenció és “tenir-ho tot enllestit per promoure la cursa a la Mitja Marató de Granollers”, que se celebrarà el 7 de febrer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies