Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Llagosta tindrà un pla per millorar la seguretat viària

Camins escolars (7)L’Ajuntament de la Llagosta ha signat un nou conveni amb el Servei Català de Trànsit que substitueix i amplia els diferents acords que mantenien fins ara les dues administracions. La principal novetat és l’elaboració per part de Trànsit d’un pla local de seguretat viària.

La Llagosta tindrà d’aquesta manera un document que analitzarà la mobilitat als carrers, avaluarà les zones on hi ha major sinistralitat i proposarà accions concretes. El document també donarà criteris sobre com realitzar noves actuacions viàries en temes com la senyalització horitzontal i vertical, les cruïlles o els elements de reducció de la velocitat.

El Servei Català de Trànsit ja ha començat a elaborar el Pla Local de Seguretat Viària. Per realitzar la fotografia de la situació actual, la Policia Local comunica a trànsit tots els accidents que succeeixen als carrers de la Llagosta. El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Mariano García, ha comentat que aquesta serà una eina per “reduir la sinistralitat i regular el trànsit i tenir criteris per realitzar futures actuacions de trànsit”.

El nou acord signat entre l’Ajuntament i Trànsit també inclou elements que es contemplaven en els convenis signats anteriorment, com el préstec per part de Trànsit a la Policia Local d’instruments necessaris per al control viari com ara radars o etilòmetres per als controls d’alcoholèmia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies