Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Nova senyalització viària horitzontal a l’avinguda del Primer de Maig i al carrer de Vic

L’Ajuntament de la Llagosta ha pintat nova senyalització viària horitzontal a l’avinguda del Primer de Maig i en un tram del carrer de Vic. En concret, s’ha pintat una línia per separar els dos sentits de la circulació i millorar així la seguretat viària. La nova senyalització és visible en tota l’avinguda del Primer de Maig i en el tram del carrer de Vic entre els carrers de l’Estació i de Cabanyes.

A més, durant aquests dies s’estan repassant altres senyals ja existents, com és el cas de l’stop situat a la cruïlla dels carrers de l’Estació i del Montseny i d’alguns passos de vianants del polígon industrial. Aquestes feines les està executant una empresa externa. Al llarg de l’any, operaris de la Brigada Municipal també porten a terme actuacions similars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies