Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Adif repara la tanca de la línia de Vic a l’alçada del pati sud de l’Escola Safa

vallaAdif ha reparat la tanca de la línia ferroviària de Vic al seu pas per la Llagosta. A instàncies de l’Ajuntament, l’empresa estatal d’infraestructures ferroviàries ha renovat la reixa situada al carrer de Nicolás Longarón, a l’alçada del pati sud de l’Escola Sagrada Família.

El Consistori ha realitzat fins a quatre reclamacions a Adif des del mes de setembre per tal que restauri una tanca que portava anys malmesa. El regidor d’Obres i Via Pública, Jordi Jiménez,  ha explicat que aquest era un tema “prioritari” per a l’Ajuntament, ja que considerava que “hi havia un perill real” per la ubicació, al costat d’una escola.

Adif ha actuat en aquesta zona, però no ha reparat el tram de tanca situat davant del parc de Ponent, entre els carrers de Santa Rosalia i Sant Pau. Ara, el Consistori reclamarà que també es renovi aquesta part.

Publicitat

Publicitat

Més notícies