Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Campionat pels 30 anys de judo a l’escola Sagrada Família

L’Associació de Familiars d’Alumnes de l’Escola Sagrada Família (SAFA) ha celebrat els 30 anys de judo com a activitat extraescolar al centre educatiu dirigida pel judoka Juan Carlos Cerrudo. Cerrudo va anunciar que deixarà de dirigir aquesta activitat per centrar-se en l’AE Karate-Judo La Llagosta.

La celebració es va realitzar dissabte al CEM El Turó amb unes grades plenes. L’acte va consistir en un campionat per alumnes de P4 a sisè de Primària. L’acte va comptar amb esportistes de la SAFA i participants d’altres, com ara de Les Planes, també de la Llagosta; Can Besora, Montseny i Sant Gervasi, de Mollet; La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda; i St. George’s School, de Barcelona. També van participar esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta.

Juan Carlos Cerrudo va iniciar aquesta activitat a la SAFA fa 30 anys. Cerrudo considera que “ha arribat el moment de passar el testimoni. Serà Paula Bienvenido la que s’encarregui. L’activitat continuarà amb altres idees i altres energies”.

El judoka ha comentat que per fer possible arribar als 30 anys d’activitats ha estat gràcies “al triangle que s’ha donat entre pares i AFA, alumes i entrenador en aquest cas. Crec que s’ha aconseguit un bon ecosistema durant tots aquests anys. Hem arribat a tenir en SAFA moments de 50 alumnes a l’activitat”.

Durant el matí es van poder veure diversos combats de judo entre els infants, amb lliurament de medalles i obsequis per als participants. A més hi va haver una demostració dels judokes de categories superiors. A l’acte van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora d’Acció Esportiva, Ainara Morales.

Durant l’acte, Juan Carlos Cerrudo va voler fer un agraïment especial a Elena Bibiam. Bibiam és operària de neteja del centre i durant aquests 30 anys ha estat a disposició de l’activitat de judo. Juan Carlos Cerrudo ha explicat que tant quan havia de fer les seves funcions com quan li demanava algun favor, sempre va trobar solucions davant les urgències.

Publicitat

Publicitat

Més notícies