Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults manté oberta la matriculació per al segon trimestre del Graduat de Secundària

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta manté oberta durant aquest mes de gener la matriculació al curs per obtenir el Graduat d’Educació Secundària. El curs està estructurat per mòduls trimestrals. Les persones interessades poden passar per l’Escola d’Adults, situada al número 28 del carrer de l’Estació. L’horari de Secretaria és de deu a una del matí. Per realitzar el curs, només cal ser major d’edat.

D’altra banda, el Centre de Formació d’Adults de la Llagosta continua realitzant els exàmens per obtenir els diferents nivells d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ATIC), atorgats per la Generalitat. Aquesta titulació, tot i que no és obligatòria, pot comptar com a mèrit a l’hora de trobar feina. Existeixen tres tipus d’acreditació, que van del certificat bàsic a l’avançat.

La preparació per a les proves es pot fer de diverses formes, en línia, a través dels materials del portal de l’ATIC; als diferents cursos que organitza l’Escola d’Adults o de forma autodidacta. Les proves per obtenir els certificats d’ATIC s’han de fer als centres col·laboradors. A la Llagosta es poden realitzar al Centre de Formació d’Adults.

Publicitat

Publicitat

Més notícies