Dimarts, 23 abril 2024
7.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – AECS l’Hospitalet
El sènior del Club Deportivo la Concòrdia, que és el cinquè classificat, jugarà demà dissabte a casa contra l’AECS l’Hospitalet, que és desè. El partit tindrà lloc a partir de les 16.30 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Unión Llagostense – Bigues i Riells B
L’equip que entrena José Manuel Poyato s’enfrontarà demà a partir de les 19 hores al Turó contra el Bigues i Riells B. Els llagostencs defensen una jornada més el lideratge.

Unión Llagostense B – Dosrius
La Unión B, que ve de perdre el lideratge, rebrà en aquesta ocasió la visita del Dosrius, un dels darrers classificats. El partit es disputarà diumenge a partir de les 12 hores al Turó.

HANDBOL
Manyanet B – Joventut Handbol la Llagosta
Els de Xavi Canalejas, que la jornada passada van aconseguir el primer triomf de la temporada, jugaran demà a la pista del Manyanet B. Els llagostencs són penúltims amb quatre punts i el Manyanet B, antepenúltim amb sis.

Tortosa B – Handbol Club Vallag
El sènior del Vallag jugarà demà a la pista del Tortosa B. Els de la nostra localitat són líders invictes amb 16 punts, dos més que el Tortosa B, que és el quart classificat.

Joventut Handbol la Llagosta B – La Salle Montcada
El sènior B del Joventut Handbol jugarà diumenge a casa contra la Salle Montcada. Els de la nostra localitat són sisens amb 10 punts i el seu proper rival, novè amb 8. El partit es disputarà al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 18.45 hores.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Terrassa
El conjunt sènior femení del Joventut Handbol rebrà diumenge a partir de les 17 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo la visita del Terrassa. El conjunt de la Llagosta és penúltim, mentre que el Terrassa està situat a la zona mitjana-alta de la classificació.

FUTBOL
Club Esportiu la Llagosta – Sentmenat
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta rebrà demà la visita del Sentmenat. Els d’Humberto Velasco, després de caure al camp del líder, són tercers, mentre que el seu proper rival és el cuer. L’enfrontament tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.

Tibidabo B – Viejas Glorias
El Viejas Glorias, que ve de trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar, tancarà l’any al camp del Tibidabo B.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA
Futbol sala
Aquesta jornada hi haurà descans.

Bàsquet
L’infantil mixt jugarà demà al CEM El Turó a partir de les 11.30 hores.

Handbol
L’aleví masculí jugarà demà a les 9.45 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies