Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Uns 50 comerços llueixen el mateix arbre de Nadal a iniciativa de l’ACIS

Foto: Lluch García Perruqueria
Foto: Lluch García Perruqueria

Una cinquantena de comerços de la Llagosta han instal·lat el mateix arbre de Nadal. L’Asociació de Comerciants i Serveis (ACIS) ha volgut recuperar  una acció que ja fa uns anys va portar a terme.

La intenció és donar un aire més nadalenc als carrers de la Llagosta. Per una altra banda, la campanya respon a l’objectiu dels responsables de l’ACIS d’obrir-se a comerços no associats. Uun bon nombre d’arbres de Nadal s’han repartit entre establiments que no són de l’entitat. La distribució dels arbres l’ha fet la Brigada municipal d’obres de l’Ajuntament de la Llagosta.

En el marc de la campanya de Nadal, l’ACIS continua amb els sortejos setmanals de vals per un valor de 150 euros. Demà, es realitzarà la tercera rifa. En total, l’ACIS farà cinc sortejos de 150 euros en vals de 25 euros. D’aquesta manera, els comerciants volen ajudar als consumidors locals a realitzar les seves compres de Nadal. Les persones guanyadores dels vals podran fer-los servir a la cinquantena d’establiments adherits a la campanya de l’ACIS.

Publicitat

Publicitat

Més notícies