Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Sorea, concessionària del servei d’aigua, reprèn l’atenció presencial

L’empresa concessionària del servei d’aigua potable, Sorea, ha reprès, amb cita prèvia, el servei d’atenció al públic de forma presencial. Els clients que tinguin necessitat de fer alguna gestió poden trucar al telèfon 93 495 35 40 o al 900 405 070. Tot i això Sorea continua recomanant fer servir els serveis telemàtics o l’atenció telefònica.

Per realitzar gestions, consultar factures, pagar rebuts i altres tràmits es pot accedir al web www.sorea.cat, on també hi ha un apartat per resoldre dubtes i atendre reclamacions. També hi ha l’opció de fer aquestes gestions a través dels telèfons de la companyia, els mateixos que es fan servir per demanar cita prèvia. Per demanar hora cal trucar de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores.

Sorea recorda que el telèfon per comunicar avaries és el 900 304 070, les 24 hores al dia, i el telèfon per comunicar la lectura del comptador és el 900 816 101, també durant tot el dia. Aquesta darrera gestió també es pot realitzar al web www.sorea.cat/ca/lectura-de-comptador.

Publicitat

Publicitat

Més notícies