Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Consistori no prorrogarà el contracte de l’aigua amb l’empresa Sorea

Sorea (5)L’Ajuntament de la Llagosta no prorrogarà el contracte amb Sorea, empresa encarregada del subministrament d’aigua a la nostra localitat. El Consistori està preparant la notificació corresponent, que lliurarà a la concessionària abans que acabi aquest any.

El contracte amb Sorea finalitza el 31 de març de 2017. L’equip de govern i la Secretaria de l’Ajuntament mantenen que fins al 31 de març de l’any que ve hi ha temps per denunciar el contracte i evitar la seva pròrroga. No obstant això, els responsables municipals realitzaran la notificació oficial a Sorea en els propers dies.

L’equip de govern encarregarà ara als Serveis Tècnics Municipals diversos estudis per determinar després què s’ha de fer quan acabi el contracte amb Sorea, si remunicipalitzar el servei o fer una concessió, de nou, a una empresa externa. A més, un tècnic municipal es dedicarà durant el 2016 a fer un seguiment del servei d’aigua que presta Sorea.
Óscar Sierra ha reiterat avui que l’Ajuntament de la Llagosta no ha decretat cap tall d’aigua a famílies de la nostra localitat des que ell és l’alcalde.

Publicitat

Publicitat

Més notícies