Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Nou pas per ordenar com ha de ser el servei d’aigua potable a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat la Proposta d’estructura de costos del servei d’abastament d’aigua potable del municipi. El document servirà per preparar el contracte de concessió de serveis per a la gestió del servei d’abastament d’aigua potable a la nostra localitat.

L’estudi previ ha estat elaborat per l’empresa PW Advisory & Capital Services (PWACS) i va ser aprovat a la sessió plenària del mes de gener amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el de LLEC, que es va abstenir.

La companyia AGBAR va presentar diverses al·legacions a l’aprovació inicial, que es va fer a l’octubre. Les al·legacions feien referència a l’estructura de costos directes, a l’increment de preus en alta i a la revisió de l’estudi de viabilitat. Totes van ser acceptades excepte aquesta última.

El document contempla el cost de les inversions a realitzar al servei d’aigua potable, que supera el milió i mig d’euros, i el preu del contracte, que seria de més 5 milions d’euros per una licitació de 25 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies