Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

En Comú Podem critica la gestió del govern central del PP i considera “trencat el bipartidisme”

Drets socials, referèndum vinculant a Catalunya, la lluita contra la corrupció i el trencament del bipartidisme de PP i PSOE a Espanya. Amb aquests quatre eixos En Comú Podem ha celebrat aquest divendres el seu míting electoral a la sala polivalent del Centre Cultural de la Llagosta. L’acte de campanya electoral de les eleccions del 20 de desembre ha comptat amb la participació del candidat número 7 de la llista per Barcelona, Joan Mena, i el coordinador del Vallès Oriental d’ICV, Jordi Manils.

A la primera intervenció, Jordi Manils ha criticat la gestió del govern central del Partit Popular durant la darrera legislatura i ha remarcat que l’alternativa a Catalunya és En Comú Podem. “Està clar que el bipartidisme s’ha acabat en Espanya afortunadament. Semblava impossible, però ja no hi ha bipartidisme”, ha assenyalat el coordinador d’ICV i ha afegit: “A Catalunya hi ha dues alternatives: C’s, que és la nova dreta que promou el contracte únic que precaritzi més; o En Comú Podem, que és la candidatura de l’esquerra que vol recuperar la dignitat, drets, evitar desnonaments i fer fora els corruptes de les institucions”.

Pel que fa Joan Mena ha puntualitzat les necessitats socials, democràtiques i nacionals de Catalunya i el territori estatal. “Som un dels països d’Europa amb més desigualtat i més nivells de pobresa; som una democràcia de baixa intensitat ja que la corrupció es troba al nostre voltant; i el Partit Popular està vetant que Catalunya decideixi el seu futur”, ha explicat el candidat número 7 durant la seva intervenció. Sobre el futur de la relació Catalunya-Espanya, Mena ha volgut sintetitzar que cal “la necessitat d’un referèndum vinculant a Catalunya” i ha criticat els partits sobiranistes de CDC i ERC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies