Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

En Comú Podem demana el vot per guanyar les eleccions i fer un ‘rescat ciutadà’

En Comú Podem ha demanat mobilitzar el vot de cara el proper 26 de juny per intentar guanyar les eleccions generals. La formació d’esquerres ha fet aquest dimecres l’acte central de la campanya electoral a la Llagosta, a la plaça d’Antoni Baqué, amb Alícia Ramos, número 10 de la llista per Barcelona; Agnès Petit, número 11 de la candidatura; i Joan Comorera, número 3 de la llista per Barcelona al Senat.

Durant l’acte, s’ha remarcat la necessitat de complir amb una emergència social cap a la ciutadania. “Quan es parla de crisis a qui més ha colpejat és a la classe treballadora, dones, immigrants, pensionistes. Som nosaltres els que hem patit més les retallades. Hi ha una emergència social al rescat ciutadà i no per als bancs”, ha explicat Alícia Ramos. En aquest sentit, Agnès Petit ha manifestat la importància del 26 de juny per “combatre les retallades socials”. A més, han criticat les polítiques del Partit Popular en el govern dels darrers anys i s’han mostrat a favor de derogar la llei d’educació Lomce, la reforma laboral i fiscal, entre altres.

Pel que fa a Joan Comorera ha recordat que tan important és votar pel Congrés com pel Senat. D’aquesta manera, ha reivindicat que el Senat s’hauria de reformar sent una cambra territorial.

L’acte ha acabat amb un torn de preguntes del públic assistent. Els tres polítics han respost sobre la necessitat de fer un referèndum a Catalunya o la igualtat entre homes i dones en la lluita salarial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies