Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Catalunya en Comú-Podem aposta per un ‘referèndum pactat, acordat i amb garanties’

D’esquerra a dreta: Marc Verneda, Jordi Manils i Toni Cubel, coordinador d’ICV a la Llagosta.

Catalunya en Comú–Podem ha demanat el vot a la Llagosta per solucionar els problemes socials de les persones i per celebrar un referèndum pactat i acordat. Ho ha afirmat Marc Verneda, candidat número 13 per Barcelona de la confluència d’esquerres, aquest vespre al Centre Cultural durant l’acte de campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. A l’acte, també ha intervingut Jordi Manils, candidat número 22 per Barcelona; mentre que Aina Vidal, diputada d’En Comú-Podem al Congrés no ha pogut assistir.

Marc Verneda ha remarcat la necessitat de restablir el debat a Catalunya sobre les qüestions socials. “Evidentment els dos blocs, independència sí o no es retroalimenta. Cal abandonar el full de ruta que ens ha portat on ens ha portat: ens ha fet perdre l’autonomia de la Generalitat. Cal recuperar aquesta autonomia i fer un acord ampli de país per treballar un referèndum pactat, acordat i amb garanties”, ha admès Verneda. A més, el candidat ha dit que el seu partit polític no formaria govern amb Junts per Catalunya, Partit Popular i Ciutadans.

Per la seva part, Jordi Manils ha destacat que ningú s’ha de refiar de les enquestes publicades darrerament, que situen En Comú-Podem en una quarta o cinquena posició en nombre total de vots. “Les enquestes estan per derrotar-les i això ja ho vam fer en passades eleccions amb Ada Colau o amb el mateix Xavier Domènech”, ha destacat Manils, que està convençut que la formació que encapçala Xavier Domènech “tindrà la clau del proper govern de la Generalitat de Catalunya”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies