Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Paula Macià es queda sense la final a l’estatal d’esquí nàutic per una lesió

Fotografia: Samarretes de suport a Paula Macià. (Canal Olímpic Castelldefels).
Fotografia: Samarretes de suport a Paula Macià. (Canal Olímpic Castelldefels).

La llagostenca Paula Macià es va quedar sense poder disputar les medalles del Campionat d’Espanya d’esquí nàutic de wakeboard i wakeskate per una lesió al genoll. El campionat va tenir lloc el cap de setmana passat al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels.

Paula Macià havia signat una bona actuació a les semifinals però una lesió al genoll va impedir la defensa del primer lloc de la temporada passada. Tot i no poder disputar la final, la llagostenca va rebre mostres de suport de les companyes amb samarretes amb el seu nom per donar-li ànims.

Publicitat

Publicitat

Més notícies