Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Paula Macià participarà al Campionat d’Espanya d’esquí nàutic a Castelldefels

La llagostenca Paula Macià participarà aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya d’esquí nàutic. El campionat estatal tindrà lloc al Canal Olímpic, que està ubicat a Castelldefels.

Paula Macià prendrà part a les categories de wakeboard i wakeskate amb l’objectiu d’intentar fer podi, ja que durant l’estiu va parir diverses lesions que van dificultar la seva preparació habitual. De fet, la llagostenca és la vigent campiona estatal de les dues categories.

Aquesta temporada, Macià ja va guanyar en una competició al mateix Canal Olímpic. A principis de setembre la llagostenca va obtenir la màxima puntuació a la segona edició de la Lady’s ride de l’Olimpic Cable Park. Posteriorment va participar en l’Europeu d’esquí nàutic a Itàlia quedant-se a les portes de la medalla.

Publicitat

Publicitat

Més notícies