Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Paula Macià participarà a l’Europeu d’esquí nàutic la propera setmana

Paula Macià enmig de la fotografia. Imatge de l'olímpic Cable Park.
Paula Macià enmig de la fotografia a Castelldefels. Imatge de l’Olímpic Cable Park.

Paula Macià participarà a l’Europeu 2015 d’esquí nàutic en les modalitats de wakeboard i wakeskate. La llagostenca viatjarà aquest diumenge cap a la localitat de Ràvena, a Itàlia, per encetar el campionat d’Europa que tindrà lloc del 14 al 20 de setembre.

Paula Macià pren part del campionat com a vigent campiona d’Espanya. La llagostenca va penjar-se l’any passat les dues medalles d’or en les dues modalitats de l’esquí nàutic estatal entre el wakeboard i el wakeskate. La intenció de Macià és fer medalla a l’Europeu, ja que és un repte que en les tres edicions passades no va poder fer-ho. L’any passat és quan més a prop va tenir la medalla amb un quart lloc al wakeskate.

L’esportista llagostenca arriba a la cita continental amb la moral ben alta, ja que el dissabte passat va guanyar la segona edició de la categoria PRO del Lady’s ride de l’Olímpic Cable Park. La competició de wakeboard va tenir lloc al Canal Olímpic de Castelldefels. Macià doncs va poder celebrar un títol després d’haver hagut de superar diverses lesions que li han impedit fer una preparació òptima durant l’estiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies