Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

L’exposició i concurs caní arriba diumenge a la seva 13a edició

Una imatge de l'edició del 2014
Una imatge de l’edició del 2014

El Parc Popular de la Llagosta acollirà diumenge la tretzena edició del Concurs i exposició caní de la nostra localitat. L’activitat començarà a les 10 h amb les inscripcions dels gossos participants.

Tot seguit, es desenvoluparan l’exposició de bellesa, el concurs de nen amb gos i la prova anomenada del bon ciutadà caní. Durant l’acte també tindrà lloc una demostració de gossos ensinistrats.

L’acte està organitzat per la Reial Societat Canina de Catalunya i l’Ajuntament de la Llagosta. El concurs caní es desenvoluparà diumenge al matí. Les inscripcions es podran fer el mateix dia al Parc Popular.

L’Ajuntament de la Llagosta aprofitarà la jornada per informar sobre els gossos que actualment té en acollida i que es poden adoptar. El Consistori té a les instal·lacions de Help Guau una desena de gossos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies