Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Nadia Vidal es penja el bronze a la Copa Catalana júnior

Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta
Nadia Vidal en una competició anterior. Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta

La judoka del Club de Judo Karate la Llagosta, Nadia Vidal, va aconseguir la medalla de bronze en la primera prova puntuable de la Copa Catalana júnior. La competició va tenir lloc el passat dissabte al poliesportiu Llars Mundet de Barcelona el dissabte passat.

Nadia Vidal va presentar-se en categoria júnior, tot i ser encara cadet. La llagostenca va rendir a un gran nivell i va penjar-se el bronze de la categoria de menys de 70 kg. En nois també van presentar Sergio Cruz i Daniel Novo en menys de 60 kg i Bogdan Ivancea, que és cadet, en menys de 73 kg però tots tres van caure en primera ronda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies