Diumenge, 02 octubre 2022
18.3 C
La Llagosta

Valeo no renuncia a traslladar la producció vallesana a Saragossa

L’empresa Valeo ha retirat la primera proposta de trasllat de la producció de la planta de Martorelles a Saragossa. L’anunci arriba després de la demanda judicial interposada pels treballadors en contra d’aquesta mesura.

Tot i això, Valeo ha manifestat aquest migdia als representants dels treballadors la seva voluntat de fer aquest trasllat en un futur no molt llunyà de forma no traumàtica per a la plantilla. Segons fonts del Comitè d’empresa, Valeo havia plantejat molt malament aquesta mesura i, ara, davant la denúncia interposada, s’ha vist obligada a retirar la primera proposta que suposava el tancament de la factoria vallesana.

Així, Valeo encara manté tenia la intenció de traslladar la producció a la planta de Saragossa. La plantilla es va declarar en vaga indefinida des de finals de juliol. Vaga que han dit que es mantindrà mentre duren les negociacions.

Publicitat

Publicitat