Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Valeo no renuncia a traslladar la producció vallesana a Saragossa

L’empresa Valeo ha retirat la primera proposta de trasllat de la producció de la planta de Martorelles a Saragossa. L’anunci arriba després de la demanda judicial interposada pels treballadors en contra d’aquesta mesura.

Tot i això, Valeo ha manifestat aquest migdia als representants dels treballadors la seva voluntat de fer aquest trasllat en un futur no molt llunyà de forma no traumàtica per a la plantilla. Segons fonts del Comitè d’empresa, Valeo havia plantejat molt malament aquesta mesura i, ara, davant la denúncia interposada, s’ha vist obligada a retirar la primera proposta que suposava el tancament de la factoria vallesana.

Així, Valeo encara manté tenia la intenció de traslladar la producció a la planta de Saragossa. La plantilla es va declarar en vaga indefinida des de finals de juliol. Vaga que han dit que es mantindrà mentre duren les negociacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies