Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Valeo anuncia que no traslladarà la planta de Martorelles a Saragossa

L’empresa Valeo ha retirat la proposta de trasllat de la producció de la planta de Martorelles a Saragossa. L’anunci arriba després de la demanda judicial interposada pels treballadors en contra d’aquesta mesura. Els representants de la plantilla mantenen ara una reunió amb l’empresa per conèixer més detalls sobre aquesta paralització.

Valeo tenia la intenció de traslladar a les més de 200 persones empleades a la fàbrica de Martorelles a la planta de Saragossa. La plantilla es va declarar en vaga indefinida des de finals de juliol. Vaga que han dit que es mantindrà fins saber més detalls sobre el futur de la factoria vallesana. El trasllat estava previst que s’iniciés a principis del mes de novembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies