Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Parc Popular acull una jornada sobre seguretat viària el dijous

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continuen a la Llagosta i aquest dijous se celebra la segona amb una jornada sobre seguretat viària. L’activitat tindrà lloc a partir de les 17 h al Parc Popular on s’instal·larà un circuit infantil per a bicicletes. Des del passat 5 d’octubre està actiu el concurs fotogràfic que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram, amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta15.

La Setmana de la Mobilitat també inclou altres activitats pel cap de setmana com la Milla popular solidària, pel dissabte 17 d’octubre, que organitza el Club Esportiu Fondistes la Llagosta. Les inscripcions es podran fer el mateix dia de la cursa, que començarà a les onze del matí al passeig del Pintor Sert. El donatiu solidari serà de tres euros. La recaptació es destinarà a Creu Roja Mollet del Vallès – Baix Vallès.

Per al diumenge 18 d’octubre hi ha programades tres propostes al Parc Popular. A dos quarts d’onze començarà la dinovena Bicicletada Popular. Les inscripcions es poden fer ja a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Aquesta activitat compta amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta. La mateixa entitat i VIP’s la Llagosta faran una sessió de Ciclo Outdoor. Per participar-hi cal apuntar-se a Gitters Make Up, a l’avinguda del Primer de Maig, 9. Per últim, Gonzalvo Ciclosport oferirà un taller de manteniment bàsic de bicicletes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies