Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Els vaguistes de Valeo instal·len al Mercat Municipal una caixa de resistència

valeoEl personal de la planta de Valeo a Martorelles, que porta més de dos mesos en vaga, instal·larà a la nostra localitat una caixa de resistència que servirà per ajudar a les famílies dels treballadors i treballadores de la fàbrica que porten durant tot aquest temps sense ingressos econòmics.

La caixa de resistència s’instal·larà a partir d’avui a una parada del Mercat Municipal. En principi, la recaptació es farà durant un mes. Els més de 250 vaguistes de Valeo porten dos mesos sense cobrar i aquesta mesura ajudarà a poder mantenir-se.

L’empresa Valeo té la intenció de traslladar la plantilla de Martorelles a Saragossa. Al no ser un acomiadament, els treballadors que no optin per marxar a l’Aragó, no tindrien dret a cap indemnització. Les reunions entre empresa i plantilla no han donat cap acord i el tema està ara en mans judicials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies