Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CIRD posa en marxa un taller de sexualitat i afectivitat per a noies de 16 a 25 anys

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de la Llagosta, amb el suport de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears, posa en marxa a partir de dimarts un taller de sexualitat i afectivitat per a noies de 16 a 25 anys.

El curs consta de sis sessions que es desenvoluparan de 18 a 20 h a Can Pelegrí els dimarts 13, 20 i 27 d’octubre, i 3, 10 i 17 de novembre. L’accés és gratuït amb places limitades. Cal efectuar la inscripció a Can Pelegrí.

El taller té la finalitat de sensibilitzar les adolescents i joves sobre el procés de creixement per afavorir la vivència d’una afectivitat i sexualitat positiva i responsable.

Publicitat

Publicitat

Més notícies