Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones celebra avui el 15è aniversari

Avui es commemoren els 15 anys del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD). Aquesta tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc l’acte de celebració a l’Espai d’Igualtat, a la segona planta de Can Pelegrí.

Primer de tot, es farà una benvinguda a les persones assistents. Posteriorment, hi haurà un recorregut històric del servei i una taula rodona de professionals i usuàries vinculades al CIRD. L’acte acabarà amb una lectura de poemes a càrrec del taller creatiu de la Biblioteca i un refrigeri. La celebració forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones.

El CIRD és un servei adreçat a totes les dones de la nostra localitat. Hi ha el servei d’acollida, el d’atenció psicològica, el d’orientació jurídica i el servei d’atenció integral per a persones del col·lectiu LGTBIQ+. També té en marxa un grup d’apoderament de les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies