Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Dimarts arrenca el curs al Nou Casal

El Nou Casal reprèn l’activitat dimarts que ve. Aquest curs, l’equipament ha avançat un quart d’hora l’horari d’inici i finalització i a partir d’ara romandrà obert de 16.45 h a 18.45 h.

Els torns per a cada grup d’infants i joves també han estat modificats. Els dilluns continuaran assistint els nens i nenes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària. Aquest darrer grup i una part d’Infantil, els infants de P5, també aniran al Nou Casal els dimecres. Els alumnes de Cicle Mitjà tindran classe els dimarts i els dijous, i els de Cicle Superior, els dijous i els divendres. L’últim dia també acollirà els nois i noies d’ESO. Cada dia hi assistiran un total de 40 persones.

Pel que fa a les activitats, el Nou Casal seguirà posant a disposició dels infants un espai per relaxar-se, divertir-se i fer els deures després de l’horari escolar. A més, l’equipament continuarà organitzant durant el curs xerrades i tallers dirigits al jovent i a les famílies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies