El Nou Casal començarà el curs el dilluns 2 d’octubre amb un nou horari

0
58

El Nou Casal reprendrà l’activitat dilluns. Aquest curs, l’equipament incrementarà el seu horari d’atenció en mitja hora per poder millorar la seva tasca educativa. El Nou Casal obrirà a les 16.45 h, com el curs passat, i tancarà a les 19.15 h.

Els torns per a cada grup d’infants i joves també han estat modificats. Els dilluns hi assistiran els nens i nenes de primer i segon de Primària. Els alumnes de tercer i quart aniran els dimarts i els de Cicle Superior, els dimecres. Els infants de P3, P4 i P5 tindran activitats els dijous. L’últim dia de la setmana estarà reservat per als nois i noies d’ESO. Cada dia, hi assistiran un total de 40 persones.

Pel que fa a les activitats, durant la tarda es realitzarà una estona d’acollida i joc lliure. Tot seguit els infants rebran suport per fer els deures i una activitat dirigida cada dia que girarà al voltant d’un centre d’interès.

El Nou Casal continuarà organitzant activitats obertes a tota la ciutadania com ara per la Castanyada o per Carnestoltes.

Les famílies que estiguin interessades en aquest projecte poden passar-se pel Nou Casal, al número 12 del carrer de la Florida, per rebre més informació. Les inscripcions estaran obertes mentre quedin places lliures. Després, es farà una llista d’espera.

Publicitat