Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Nou Casal començarà el curs el dilluns 2 d’octubre amb un nou horari

El Nou Casal reprendrà l’activitat dilluns. Aquest curs, l’equipament incrementarà el seu horari d’atenció en mitja hora per poder millorar la seva tasca educativa. El Nou Casal obrirà a les 16.45 h, com el curs passat, i tancarà a les 19.15 h.

Els torns per a cada grup d’infants i joves també han estat modificats. Els dilluns hi assistiran els nens i nenes de primer i segon de Primària. Els alumnes de tercer i quart aniran els dimarts i els de Cicle Superior, els dimecres. Els infants de P3, P4 i P5 tindran activitats els dijous. L’últim dia de la setmana estarà reservat per als nois i noies d’ESO. Cada dia, hi assistiran un total de 40 persones.

Pel que fa a les activitats, durant la tarda es realitzarà una estona d’acollida i joc lliure. Tot seguit els infants rebran suport per fer els deures i una activitat dirigida cada dia que girarà al voltant d’un centre d’interès.

El Nou Casal continuarà organitzant activitats obertes a tota la ciutadania com ara per la Castanyada o per Carnestoltes.

Les famílies que estiguin interessades en aquest projecte poden passar-se pel Nou Casal, al número 12 del carrer de la Florida, per rebre més informació. Les inscripcions estaran obertes mentre quedin places lliures. Després, es farà una llista d’espera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies