Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’alcalde es reuneix amb l’ACIS per conèixer les inquietuds i propostes d’aquesta entitat

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha reunit amb representants de l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) per conèixer de primera mà les principals inquietuds d’aquesta entitat. A la trobada, que es va celebrar la setmana passada, va assistir també la regidora d’Hisenda, Conchi Jiménez.

Els membres de l’ACIS van parlar amb els representants de l’equip de govern de les modificacions que creuen que s’haurien d’aplicar a la taxa d’escombraries, de propostes per dinamitzar el comerç local i de la col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat, entre d’altres temes.

Des de l’ACIS, asseguren que van sortir de la reunió amb bones sensacions i esperen que les intencions que van manifestar l’alcalde i la regidora d’Hisenda es facin realitat.

Per la seva part, l’alcalde, Óscar Sierra, creu també que la reunió va anar molt bé. Sierra ha volgut deixar clar que l’Ajuntament està al costat del comerç de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies