Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La participació a les sis de la tarda a la Llagosta era vuit punts superior a la del 2012 a la mateixa hora

La participació registrada a la Llagosta en les eleccions al Parlament a les sis de la tarda era d’un 62,10%, segons les dades facilitades per la Generalitat de Catalunya. Aquesta xifra suposa un 8% més que la registrada a la mateixa hora als anteriors comicis autonòmics, celebrats el 2012. En aquelles eleccions, la participació final a la nostra població va ser del 65,74%.

A la sis de la tarda, a Catalunya, el percentatge era del 63,20%. L’any 2012 va ser del 56,30%, gairebé set punts menys que avui.

La primera dada de participació que ha facilitat avui la Generalitat ha estat la de la una del migdia. En aquell moment, el percentatge registrat a la Llagosta era del 35,82%, 7,3 punts més que a les eleccions del 2012.

A Catalunya, a la una, el percentatge de participació era del 35,12%. El 2012, a la mateixa hora, era del 29,43%.

La jornada electoral està transcorrent a la nostra localitat amb total normalitat i sense cap incident destacat. A la Llagosta, tenen dret a vot avui 9.598 veïns.

Poden seguir la jornada electoral a la nostra població a través d’aquest web, dels perfils socials a Facebook i Twitter del 08CENTVINT, així com del web de l’Ajuntament de la Llagosta (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies