Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Més 9.500 electors estan cridats a les urnes aquest diumenge

Un total de 9.598 veïns de la Llagosta tindran dret a vot diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 h i les tancaran a les 20 h.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Aquestes eleccions es presenten d’una forma molt diferent als passats comicis catalans, celebrats al novembre del 2012. Llavors, el PSC va ser la força més votada a la nostra localitat, amb 1.617 vots, el 26%. Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa, que ara es presenta sota el nom de Catalunya Sí que es Pot amb dues formacions noves, Podemos i Equo, va ser la segona llista amb 1.129 vots, el 18%. El Partit Popular va sumar 1.079 vots, el 17%.

Convergència i Unió va aconseguir 746 vots, gairebé el 12%. Ciutadans va sumar a la Llagosta 672 vots; Esquerra Republica, 343; la Plataforma per Catalunya, 209 i la CUP, 75. Ara, Convergència es presenta juntament amb Esquerra Republicana sota el paraigües de Junts pel Sí.

Diumenge podran fer un seguiment de la jornada electoral a la Llagosta a travès del web informatiu 08centvint.cat i dels seus perfils socials a Facebook i Twitter.

Publicitat

Publicitat

Més notícies