Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Arrenca amb normalitat la jornada electoral a la Llagosta

27-S 006
Imatge a primera hora del Centre Cultural

La jornada electoral dels comicis catalans a la Llagosta ha arrencat sense incidències a les 9 h amb l’obertura dels col·legis electorals, als quals estan cridats a votar 9.598 veïns i veïnes del municipi. Totes les meses s’han pogut constituir amb normalitat i ja reben desenes de persones que hi acudeixen per escollir els 135 diputats al Parlament, del qual sortirà el proper president de la Generalitat.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

L’informatiu 08CENTVINT i els seus perfils socials de Facebook i Twitter informaran sobre les dades de participació a la Llagosta a les 14 h i a les 18 h, i a la nit publicarà els resultats de les votacions al municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies