Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Catalunya Sí que es Pot demana el vot a la Llagosta per reduir la desigualtat social

D'esquerra a dreta: Miquel Benítez, Josep Vendrell i Manolo López.
D’esquerra a dreta: els ponents Miquel Benítez, Josep Vendrell i Manolo López.

Catalunya Sí que es Pot va demanar el vot a la Llagosta per reduir la desigualtat social, fer neteja de la corrupció i per defensar un referèndum sobre la qüestió catalana aquest dijous a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte, que va significar el primer míting del partit polític format per Podem, ICV, EUiA i Equo, va comptar amb la participació de Josep Vendrell, candidat número 10 de Catalunya Sí que es Pot i diputat al Parlament d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa; Miquel Benítez, membre de la comissió d’estratègia de Podem, i va estar moderat per Manolo López, secretari general de Podem la Llagosta.

Durant l’acte de campanya es va defensar el vot realista per poder oferir un millor servei públic i de qualitat en els propers anys. “Totes les retallades i missatges d’austeritats i de retallades que ens han vingut des d’Europa els hem de combatre. I les hem de combatre amb polítques realistes: disminuïm les desigualtats socials i dedicant els diners en els esforços dels diners on cal i on toca”, va dir el membre de Podem, Miquel Benítez i va remarcar que en els darrers anys malauradament hagi hagut la marxa de joves talents fent referència al llagostenc Antonio García, jugador d’handbol, ja que havien coincidit a la selecció catalana i que ara havia de jugar a Hongria.

La consulta sobre Catalunya va copsar part del míting de Catalunya Sí que es Pot. De fet, els potents van defensar la via sobre un referèndum per la consulta catalana, tot i que van remarcar que no era l’única qüestió que s’havia de debatre. “El 27-S es decideixen diferents coses. Entre elles el procés català i nosaltres tenim la proposta la via democràtica i del referèndum, amb plens garanties i efectes, però també qui és el model de societat que volem”, va explicar Josep Vendrell, candidat de Catalunya Sí que es Pot.

El míting va acabar amb una segona part on una desena de persones van poder preguntar als dos ponents i van tractar sobre el futur en educació, sanitat, economia o política, entre altres qüestions. “M’ha agradat l’acte perquè hi ha hagut una introducció, s’han fet uns comentaris del programa, i en la segona part tothom qui volia podia preguntar i resoldre els seus dubtes”, va valorar en acabar el míting el secretari general de Podemos la Llagosta, Manolo López.

El proper acte de Catalunya Sí que es Pot serà el dimarts, 22 de setembre, la plaça d’Antoni Baqué que acollirà a les 17 h una trobada ciutadana amb Albano Dante, número 1 de Podem i candidat de Catalunya Sí que es Pot, i Alberto Garzón, diputat d’Izquierda Unida al Congrés.

Publicitat

Publicitat

Més notícies