Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’Ajuntament publica al taulell d’anuncis les beques menjador aprovades del nou curs

L’Ajuntament de la Llagosta ha publicat el llistat de les sol·licituds aprovades dels ajuts per als menjadors del curs 2015-16 al tauler d’anuncis oficials de l’edifici del Consistori, a la plaça d’Antoni Baqué. Les beques han estat aprovades pel Consell Comarcal i l’administració local.

El Consell Comarcal ha comunicat aquest dijous al matí a l’Ajuntament de la Llagosta la relació de sol·licituds aprovades i posteriorment, a partir de les 16 h, l’Ajuntament ha publicat el llistat al taulell d’anuncis, ja que “considera prioritària la publicació d’aquesta informació, tot i que els pròxims dies seran festius a la Llagosta i el curs escolar no s’iniciarà fins dimarts”, remarca l’administració local mitjançant la xarxa social de Facebook.

Les ajudes del menjador escolar estan destinades a aquelles famílies amb pocs recursos econòmics i que necessitin que el seu fill o filla es quedi a dinar al centre educatiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies