L’Ajuntament publica al taulell d’anuncis les beques menjador aprovades del nou curs

0
93

L’Ajuntament de la Llagosta ha publicat el llistat de les sol·licituds aprovades dels ajuts per als menjadors del curs 2015-16 al tauler d’anuncis oficials de l’edifici del Consistori, a la plaça d’Antoni Baqué. Les beques han estat aprovades pel Consell Comarcal i l’administració local.

El Consell Comarcal ha comunicat aquest dijous al matí a l’Ajuntament de la Llagosta la relació de sol·licituds aprovades i posteriorment, a partir de les 16 h, l’Ajuntament ha publicat el llistat al taulell d’anuncis, ja que “considera prioritària la publicació d’aquesta informació, tot i que els pròxims dies seran festius a la Llagosta i el curs escolar no s’iniciarà fins dimarts”, remarca l’administració local mitjançant la xarxa social de Facebook.

Les ajudes del menjador escolar estan destinades a aquelles famílies amb pocs recursos econòmics i que necessitin que el seu fill o filla es quedi a dinar al centre educatiu.

Publicitat