Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament destina 20.116 euros a 29 beques de menjador escolar

L’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat 29 beques extraordinàries de menjador per a alumnes de centres d’ensenyament per al curs 2016-2017. En concret, el Consistori ha destinat 20.116,80 euros a aquests ajuts. El Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’administració que promou l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en centres educatiu de la comarca sostinguts amb fons públics de Catalunya, ja siguin d’Educació Infantil, Primària o Secundària.

Aquest curs, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta es van presentar 214 sol.licituds. L’Àrea Municipal de Serveis Socials les va gestionar i les va enviar al Consell Comarcal, que va aprovar un total de 113 beques per a alumnes de centres educatius de la Llagosta. Aquests ajuts poden cobrir el 100% o el 50% del cost del menjador. Posteriorment, l’Ajuntament va aprovar les 29 beques, algunes per complimentar les aprovades pel Consell Comarcal i altres per cobrir les demandes desestimades per l’administració comarcal.

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament té com a objectiu ajudar les famílies que, per circumstàncies econòmiques o socials, pateixen mancances que els dificulten cobrir les necessitats bàsiques. Així considera absolutament necessari que es concedeixin beques de menjador escolars a aquelles famílies que, complint els criteris de les base aprovades pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, ho requereixin per acabar de complementar les beques que des del Consell Comarcal no s’han aprovat o estan pendents de resolució.

Publicitat

Publicitat

Més notícies