Aprovades les beques de menjador i els ajuts d’escolarització

0
434

L’Ajuntament de la Llagosta ha concedit 382 ajuts d’escolarització. 83 sol·licituds han estat denegades i altres set estan pendents de ser resoltes. El pressupost total que ha destinat l’Ajuntament a aquests ajuts és de 34.380 euros.

En el següent enllaç podeu consultar la resolució d’ajuts d’escolarització: https://www.llagosta.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/avisos/resolucio-dajuts-descolaritzacio-curs-2020-2021.html

D’altra banda, el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat 220 beques de menjador a la Llagosta per al curs 2020-2021. Un total de 206 alumnes gaudiran del 70% de l’ajut i 14, del 100%.

En total, s’han presentat 303 sol·licituds, de les quals han estat denegades 30. 53 sol·licituds estan pendents de revisió per diferents motius i seran resoltes properament.

El Consell Comarcal ha aprovat per a aquest curs més de 4,5 milions d’euros per a beques de menjador a tota la comarca.

En el següent enllaç podeu consultar la resolució de les beques de menjador: https://www.llagosta.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/avisos/resolucio-de-la-convocatoria-dajuts-de-menjador-per-al-curs-escolar-20202021.html

Publicitat