Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Els centres educatius de la Llagosta començaran el curs dimarts que ve amb 2.204 alumnes

Els centres educatius de la Llagosta començaran el curs 2015-16 el dimarts 15 de setembre, tot just l’endemà de l’últim dia de Festa Major. En total són 2.204 estudiants els que s’han matriculat als diferents centres educatius del municipi.

A Infantil, 96 infants s’han inscrit a l’Escola bressol municipal Cucutràs i 18 ho han fet a l’Escola bressol Niu Blau. Els dos centres ja han començat les classes aquesta setmana amb el període d’adaptació. Encara hi ha places vacants a les dues escoles bressol.

A Primària, s’han matriculat un total de 1.530 alumnes,  435 dels quals ho han fet a l’Escola Joan Maragall, 442 a l’Escola Sagrada Família, 421 a l’Escola Les Planes i 232 a l’Escola Gilpe.

A Secundària, aquest curs hi haurà 560 alumnes. L’Institut Marina comptarà amb 440 estudiants, mentre que a l’Institut Balmes s’hi han matriculat 120 nois i noies.

D’altra banda, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora d’Educació, Mireia Egea, es van reunir dilluns amb les directores i els directors de les tres escoles públiques del municipi. Els responsables municipals també tenen previst fer trobades durant els propers dies amb la resta de directors del centres educatius locals (escoles bressol, instituts, Centre de Formació de persones Adultes i l’Escola Gilpe) per valorar l’inici del curs 2015-16 i «reobrir un canal de col·laboració i comunicació directa entre l’Ajuntament i els centres educatius», segons ha explicat Mireia Egea. Óscar Sierra ha destacat que des de l’Ajuntament s’hagi donat «aquest primer pas per conèixer de primera mà la realitat dels centres educatius de la Llagosta». L’alcalde considera que «potenciar el teixit educatiu del poble és i serà un dels principals eixos d’acció política de l’equip de govern municipal».

Tant l’alcalde com la regidora han explicat que «aquestes visites són molt satisfactòries, en tant que hi ha molt bona predisposició per treballar conjuntament per a aconseguir un nivell educatiu excel·lent a tots i cadascun dels centres educatius de la Llagosta». Mireia Egea ha afegit que s’establiran reunions de treball periòdiques amb els directors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies