Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Ja ha començat el muntatge dels escenaris de la Festa Major

Pl. d’Antoni Baqué

Avui ja ha començat el muntatge dels escenaris de la Festa Major de la Llagosta. L’escenari de la plaça d’Antoni Baqué ja s’està instal·lat, mentre que el de la plaça de l’alcalde Sisó Pons, que acollirà l’Espai de Concerts i altres activitats, s’instal·larà properament.

Precisament per facilitar la instal·lació d’aquest últim, des d’aquest matí no es pot estacionar a la part central de l’aparcament situat davant del Centre Cultural.

La plaça d’Antoni Baqué acollirà les actuacions que habitualment es feien en aquest espai, com ara l’Homenatge a Catalunya, la ballada de sardanes, les havaneres o el concert flamenc. Enguany, també serà l’escenari dels Balls de nit o de les actuacions infantils que fins ara es feien al carrer de l’Estació.

IMG_9443
Pl. de l’alcalde Sisó Pons

Pel que fa a l’escenari de la plaça de l’alcalde Sisó Pons, servirà per acollir l’Espai de Concerts,
que substitueix a l’Espai Jove, que fins ara s’instal·lava al costat del recinte firal. En aquest lloc també es desenvoluparan altres activitats, com ara actuacions infantils o proves de l’Engreskada.

A partir de dimecres no es podrà aparcar al tram del carrer de Cabanyes, comprés entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic, a l’entrada de l’aparcament de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. I, dijous, a les 9 h, tota la plaça haurà d’haver quedat lliure de vehicles. Tampoc es podrà estacionar als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la plaça.

Publicitat

Publicitat

Més notícies