Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Cinc esportistes de l’Escola Okinawa Team viatjaran aquest mes al Japó

Julio 2015 1Cinc membres de l’Escola Okinawa Team de la Llagosta marxaran el 9 de setembre al Japó per participar en una trobada relacionada amb les arts marcials que hi practiquen. En concret, aniran a Kyoto el director de l’Okinawa Team, Patrick Oviedo, i quatre dels seus alumnes, Jordi Téllez, Andrés Godino, Núria Molina i Lidia Merino. Es tracta d’una experiència molt important, sobretot des del punt de vista cultural, per a aquests esportistes llagostencs.

Els membres de l’Escola Okinawa Team portaran un obsequi amb diversos records de la nostra localitat que l’Ajuntament de la Llagosta els ha lliurat per a l’alcalde de Kyoto. En aquesta població es desenvoluparan durant diversos dies diferents i importants actes i entrenaments relacionats amb les arts marcials. Els llagostencs tindran l’oportunitat d’entrar al Butokuden, l’emblemàtica i històrica Sala de les Virtuts Marcials, i participaran també en la defensa de l’escola a la qual pertany l’Okinawa Team.

Publicitat

Publicitat

Més notícies