Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament continuarà defensant el cumpliment de la sentència sobre Can Milans

Can Milans (17)L’Ajuntament de la Llagosta defensarà davant el Consistori de Montcada i de la Generalitat el compliment de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declara nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial. Aquest és el posicionament dels responsables municipals després que el Ple del consistori veí desestimés les al·legacions presentades per l’Ajuntament de la Llagosta contra l’acord per regularitzar la situació urbanística del sector de Can Milans, on s’ubica la factoria de Valentine.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha manifestat que la Llagosta es reunirà quan faci falta tant amb els responsables municipals de Montcada com amb la Generalitat però per fer complir el dictamen judicial. Sierra ha recordat que el Consistori llagostenc porta més de quatre anys intentant dialogar, sempre amb la premissa del respecte al que ha sentenciat la justícia. Sierra ha dit que encara no han rebut cap invitació per seure i que “estan esperant la notificació oficial de la desestimació”.

L’alcalde espera tenir aviat la comunicació oficial de la desestimació de les al·legacions presentades contra la modificació urbanística del polígon de Can Milans per actuar en conseqüència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies