Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’església de Sant Josep estarà tancada a l’agost per unes obres de repavimentació

Parròquia de Sant JosepLa Parròquia de Sant Josep iniciarà a l’agost tot un seguit d’obres que faran que l’església estigui tancada durant tot el mes. La part més important de l’actuació consistirà en el sanejament de tot el terra del temple.

La Parròquia de Sant Josep ha decidit tirar endavant aquestes obres pels problemes que presenta el ferm de l’església, originari de 1955. algunes zones patien petits esfondraments i el trencament de les rajoles i el marbre de la part de l’altar. Les obres, que duraran tot el mes d’agost, consistiran en reforçar el terra i canviar tot el paviment. A més, també està previst millorar el pòrtic de l’entrada i pintar el centre. El rector de la Parròquia de Sant Josep, Javier Marquínez, ha explicat “que aquestes obres estaven pensades des da fa gairebé quatre anys” i que esperen resoldre totes les anomalies detectades.

Durant el mes que durin les obres, el culte es traslladarà al Centre Parroquial, situat al número 12 del carrer de Sant Miquel. El cost d’aquesta actuació se sufragarà amb les aportacions dels fidels de l’església i amb un crèdit a tornar en set anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies