Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Parròquia de Sant Josep, satisfeta amb el resultat de la campanya Mà Oberta

Foto: Facebook Parròquia de Sant Josep de la Llagosta
Foto: Facebook Parròquia de Sant Josep de la Llagosta. 

La Parròquia de Sant Josep ha fet un balanç molt positiu de la jornada Mà Oberta, organitzada dissabte al matí. Aquesta iniciativa tenia per objectiu recollir aliments i diners per a Càritas Parroquial i, alhora, donar a conèixer l’activitat de la Parròquia.

Durant el matí, es van fer jocs infantils a la plaça d’Antoni Baqué. A la porta de l’Església, es va oferir una botifarrada a preus populars per recaptar fons per a l’acció solidària de Càritas. Durant tot el matí, es van recollir aliments. El rector de la Parròquia de la Llagosta, Javier Marquínez, ha destacat el “caràcter solidari de la gent de la Llagosta”.

La jornada Mà Oberta, que fa anys que organitza la Parròquia, ha tingut en aquesta ocasió un canvi d’orientació. Fins ara, la campanya consistia en la recollida de material reciclable, que després es venia. Enguany, els organitzadors han volgut donar-li un caràcter més festiu i obert a la participació de tota la població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies