Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Llagosta no acull aquest estiu tampoc cap nen sahrauí

La Llagosta no acull aquest estiu tampoc cap nen sahrauí dels campaments de refugiats de Tindouf, a Algèria. En aquesta ocasió, alguna família s’havia mostrat interessada, però finalment ningú de la nostra localitat no s’ha decidit a participar a les colònies Vacances per la pau, una iniciativa de l’Associació Catalana del Poble Sahrauí.

És el quart estiu consecutiu que no ve cap nen sahrauí a la Llagosta. A Catalunya, uns 500 infants són acollits aquest any, 24 dels quals a la nostra comarca.

L’entitat Daora, la Llagosta amb el Sàhara continuarà oferint l’any que ve a les famílies de la nostra localitat la possibilitat d’acollir un nen sahrauí durant l’estiu. L’associació recorda que les colònies són molt importants per a aquests infants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies