Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Daora té dos nous dipòsits d’aigua gràcies a la Policia Local de la Llagosta i l’Esplai Dijoc

diposits daora web

La població sahrauí de Daora, agermanada amb la Llagosta, té dos nous dipòsits d’aigua. La compra i la instal·lació d’aquesta infraestructura, ha estat possible gràcies a la recaptació aconseguida per la Policia Local de la Llagosta i per l’Esplai Dijoc.

Els policies de la nostra localitat van organitzar el passat mes de novembre un torneig benèfic de futbol 7 al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. A l’acte van participar equips de policies locals del Vallès i de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els dipòsits d’aigua són elements indispensables per a la població sahrauí refugiada que vui al desert d’Algèria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies