Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Escola Okinawa Team acaba el curs amb una exhibició al Centre Cultural

2015-07-13 okinawa teamUn centenar de persones van participar en el Festival Summer de l’Escola Okinawa Team la Llagosta, que va tenir lloc el dissabte al Centre Cultural. L’activitat va servir per acomiadar el curs actual amb una exhibició entre les diferents modalitats esportives que es practiquen a l’escola.

La jornada de final de temporada va començar amb una exhibició d’arts marcials dels infants. Després va arribar l’hora dels adults amb exhibicions de zumba, ball, defensa personal, entre altres modalitats.

Per acabar es va presentar l’equip del club llagostenc que participarà al viatge al Japó per instruir-se en l’art del Iadio, que pretén el bon maneig de la katana, per l’escola japonesa Toyama-Ryu. Les persones que aniran són el responsable del club, Patrick Oviedo, i els alumnes Andrés Bolino, Jordi Téllez, Lidia Merino i Nuria Molina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies