Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Els comerços preveuen una campanya de rebaixes d’estiu discreta

Ahir van començar leFora Stocks (3)s rebaixes d’estiu. A La Llagosta, tot i que la campanya es preveu millor que les dels últims anys, els comerciants no esperen que aquesta temporada sigui la de la recuperació del petit comerç, ja que 2015 no està sent un bon any pel que fa a les vendes.

De moment, el primer dia de rebaixes ha tingut un nivell de vendes més aviat discret. Tot i així, aquestes setmanes de saldos, els consumidors podran trobar descomptes de fins el 50 % a la majoria de botigues del municipi.

Per animar les vendes, el proper dia 11 l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta organitza una nova edició de la Festa del Comerç, que comptarà amb la participació d’una trentena d’establiments que posaran parada a l’avinguda Onze de Setembre. Entre les 11 i les 21 h, a banda dels estands dels comerços, també hi haurà inflables per als infants, música i les actuacions del grup de percussió Lotokotó i del grup Los Choffers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies